2018-01-17 93 瀏覽
同朋友喺銅鑼灣行完街,兩個人不約而同地都想食韓燒喎💁🏿‍♀,講起韓燒就一定係新麻蒲,因為新麻蒲既護心肉真係勁正😆,叫人如何不愛🤤🤤新麻蒲有好多唔同既套餐可以揀🤤,我同朋友揀咗嗰二人既豬加牛set,一落單冇幾耐店員就幫我地上前菜同埋加爐邊蛋😉,真係非常有效率🤓前菜有好多唔同選擇😎,而且呢個套餐仲有跟部隊鍋,部隊鍋既份量唔會話好多或者好少😗,食完都充份可以食得落啲肉🤣🤣,而且味道唔錯,唔會話好辣👍除此之外,仲有嗰和牛壽司🤤,加埋嗰醬真係特別正,推薦!!!嗰set除咗豬加牛之外,仲有蝦同埋金針菇等等,勁豐富😈咁有三種肉,霜降牛肉,護心肉同埋牛排骨😋,我自己個人就最中意護心肉同埋牛排骨😜,真係好正,護心肉雖然係豬肉黎,但絕對唔會話燒完硬邦邦,同埋勁入味,真係超正👍👍,而牛排骨唔知係用啲咩醬汁釀製,可以整到咁好食🤤呢個set仲會有野飲送同埋雪花冰,新麻蒲既電花冰真係特別好食,啲冰真係入口即化,而且絕對唔會話好甜!!!一個字,正!!下次食韓燒都係會揀返新麻蒲,真係唔會令人失望☺☺!

除此之外,仲有嗰和牛壽司🤤,加埋嗰醬真係特別正,推薦!!!

嗰set除咗豬加牛之外,仲有蝦同埋金針菇等等,勁豐富😈

下次食韓燒都係會揀返新麻蒲,真係唔會令人失望☺☺!