2009-05-06
和女朋友去到,已有好多人站在出面等位,唯有失望而去,雖知兜了一個圈折返,竟然無乜人,就入左去不過佢地派位的安排真係好差,但誤打誤撞,我地兩個就同兩組人搭埋同一圍枱,都總算有得坐可能rush hour,侍應都非常忙非常燥底,都明白的,呢d地方服務就真係無ga la,可以的話唯有自助幾經辛苦,我地點了蒜蓉炒菜芯、啫啫雞煲、白鱔田雞煲仔飯果然慢工出細貨,廚房出餸有點慢,結果每樣依上述順序逐樣分開上蒜蓉炒菜芯:不是太油,很翠綠很爽口啫啫雞煲:果真是滑雞,雞剛剛好熟,很滑,而且份量多,還有豬潤冬菇伴煲,味但不是太鹹,上菜還真的聽到啫啫聲白鱔田雞煲仔飯:估不到是等得最耐的,但是值得的;可能食了較濃的啫啫雞煲,所以覺得有點淡味,白鱔田雞也是夠熟,但不會太老,白鱔也厚厚的淡淡肉;最重要的終極的飯焦,煲邊真的全是飯焦,又濃又脆,真係一絕!!
幾經辛苦,我地點了蒜蓉炒菜芯、啫啫雞煲、白鱔田雞煲仔飯
蒜蓉炒菜芯:不是太油,很翠綠很爽口