2022-07-31
因為今日超級想食豬膶,除咗靠得住,都諗唔到邊度可以食厚切嘅豬潤,茶餐廳嗰啲又驚比好少,而且好耐冇食靠得住!對佢嘅印象係正常嘅食物味道好貴因為料唔多,今次就俾多次機會佢!下午茶嘅選擇抵好多,不過就少好多選擇,我哋正價同埋下午茶都有嗌!仲加咗白灼注要豬潤小食星洲炒米賣相OK,不過唔夠香,份量都OK嘅對得住價錢嘅~白灼菜心另加嘅話要30 ,好明顯係貴嘅荔灣艇仔粥,每樣豬什有兩片,有兩粒肉丸仔,水非常浠,lol 其實係粥,不過水到我唔小心都講咗係水其實我有陣時都唔明點解啲內臟好似豬膶粉腸咁,成本咁平佢都比咁少豬膶同主要小食各有三片,底下有好多肥肥嘅芽菜,三片全部都好厚嘅!不過好似有少少散,而且主要有啲醒環境OK,不過服務嘅侍應影真嫲嫲,佢收呢個價錢仲要+1嘅話真係要俾個劣評佢已經唔記得咖啡奶另上你想佢話我冇講。。。而且經常嗌人都冇反應真係要記得下次唔好俾機會佢了
下午茶嘅選擇抵好多,不過就少好多選擇,我哋正價同埋下午茶都有嗌!仲加咗白灼注要豬潤小食 星洲炒米賣相OK,不過唔夠香,份量都OK嘅對得住價錢嘅~ 白灼菜心另加嘅話要30 ,好明顯係貴嘅 荔灣艇仔粥,每樣豬什有兩片,有兩粒肉丸仔,水非常浠,lol 其實係粥,不過水到我唔小心都講咗係水 其實我有陣時都唔明點解啲內臟好似豬膶粉腸咁,成本咁平佢都比咁少 豬膶同主要小食各有三片,底下有好多肥肥嘅芽菜,三片全部都好厚嘅!不過好似有少少散,而且主要有啲醒
真係要記得下次唔好俾機會佢了