2022-10-16
柏寧酒店莫奈主題房內下午茶🌸甜品⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️栗子蛋糕由2款栗子去打磨,外層較深色十分濃郁厚實,係完全冇加任何野既栗子蓉,可以輕微感覺到栗子粒;內層則比較淺色較為creamy ,清淡既栗子香,2者混合一齊食完全就好似食緊栗子甘👍!另一件係抹茶蛋糕,朱古力片十分香濃入口即融,抹茶cream十分香濃軟綿,抹茶蛋糕十分鬆軟有空氣感,整體十分配合。🌸鬆餅⭐️⭐️⭐️⭐️☆有原味和提子,提子十分香口,令鬆餅冇甘油膩,原味既牛油香十分出,傻婆r食完一件都已經好飽!🌸鹹點⭐️⭐️⭐️⭐️☆方包卷埋既煙三文魚卷夠新鮮夠鹹香味。蟹肉加上沙律醬十分正,不過多士就唔夠脆。🌸飲品⭐️⭐️⭐️⭐️☆2杯橙汁,十分新鮮,酸酸甜甜好開胃======詳情======經Klook獨家香港柏寧酒店「莫奈的花園」主題住宿套餐================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #美食 #銅鑼灣好去處 #銅鑼灣美食 #RnT銅鑼灣 #RnT下午茶 #staycation #栗子蛋糕 #抹茶蛋糕 #鬆餅 #提子鬆餅 #蟹肉 #煙三文魚
🌸甜品⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🌸鬆餅⭐️⭐️⭐️⭐️☆
🌸鹹點⭐️⭐️⭐️⭐️☆
方包卷埋既煙三文魚卷夠新鮮夠鹹香味。
蟹肉加上沙律醬十分正,不過多士就唔夠脆。
🌸飲品⭐️⭐️⭐️⭐️☆
2杯橙汁,十分新鮮,酸酸甜甜好開胃
======詳情======
經Klook獨家香港柏寧酒店「莫奈的花園」主題住宿套餐
================
#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #美食 #銅鑼灣好去處 #銅鑼灣美食 #RnT銅鑼灣 #RnT下午茶 #staycation #栗子蛋糕 #抹茶蛋糕 #鬆餅 #提子鬆餅 #蟹肉 #煙三文魚 #橙汁 #下午茶 #莫奈的花園 #柏寧酒店