之前放假成日想係柴灣搵間coffee shop chill下都無咩選擇 有日係openrice search到呢間位於工廠大廈既咖啡室 點知大有驚喜🥳一入門口首先就比塊手寫menu黑板吸引住 睇得出老闆係設計上花左唔少心思💛餐廳擺設同背景音樂都偏向小清新風格 得閒黎睇下書做下野都幾嘆!我地嗌左all day breakfast同kimchi risotto 份量好足 CP值max!平時好鍾意食泡菜炒飯 點知泡菜risotto仲正 酸酸辣辣加上海鮮既鮮咸同risotto既texture 勁夾勁開胃不過黎到既時候撞正lunch hour都幾full 建議大家2點左右先黎食 咁就perfect啦 好彩有枱岩岩食完我地有張窗口位座 可以望住個海食飯✌🏽老闆特登留左個少少空間整到成個自修室library咁 佢話d書可以隨便攞黎睇 有需要可以影印資料都ok 呢個concept唔錯!推薦!

All  day  breakfast
泡菜海鮮意大利飯