愛狗之人表示對🐶🐶主題既cafe特別有好感😚聽聞cafe既柴柴會不定期進駐 可惜去個日撞唔到佢😢😢😢▾▾☕️𝙲𝙰𝙿𝙿𝚄𝙲𝙸𝙽𝙾 $𝟒𝟎 (𝐨𝐚𝐭 +$𝟓) ▾拉花好靚🤩飲落比較nutty😚唔會好苦😃👍🏻👍🏻🍵𝙼𝙰𝚃𝙲𝙷𝙰 𝙻𝙰𝚃𝚃𝙴 $𝟓𝟎 ▾抹茶味唔算濃🙈飲落都仲有少少抹茶粉😅😅 如果下次到訪應該會嘗試Matcha Dirty🍵🍵🥪🥪𝙿𝙰𝚁𝙼𝙰 𝙷𝙰𝙼 & 𝙱𝚁𝙸𝙴 𝙲𝙷𝙴𝙴𝚂𝙴 𝙿𝙰𝙽𝙸𝙽𝙸 𝚆/ 𝚂𝙾𝚄𝙿 $𝟏𝟎𝟖 ▾輕食之選😊Brie cheese本身已經好香濃😚焗到半溶再配parma ham無得輸😚本身應該係配🦞湯 但個日無🦞供應所以轉左🎃湯😅好彩🎃湯都打得好幼滑香濃😃😃🍝🍝𝙲𝙰𝚁𝙱𝙾𝙽𝙰𝚁𝙰 𝙿𝙰𝚂𝚃𝙰 $𝟏𝟎𝟖 ▾ 見到幾乎每枱客都會order呢個🍝 本身都幾期待😀可惜覺得意粉比較硬身🥲而且carbonara食落鹹左少少🥲🥲掛汁能力都比較弱🙃🍰𝙱𝚊𝚜𝚚𝚞𝚎 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎𝚌𝚊𝚔𝚎 $𝟓𝟖 ▾軟滑口感😍😍食到vanilla同cheese既香味❗️❗️個人覺得如果再burn耐d會再香d🙈🧇𝙷𝙾𝙼𝙴𝙼𝙰𝙳𝙴 𝚆𝙰𝙵𝙵𝙻𝙴 𝚆/ 𝙸𝙲𝙴 𝙲𝚁𝙴𝙰𝙼 $𝟖𝟖 ▾幾濃既牛油蛋香😚😚waff

▾▾
☕️𝙲𝙰𝙿𝙿𝚄𝙲𝙸𝙽𝙾 $𝟒𝟎 (𝐨𝐚𝐭 +$𝟓) ▾
拉花好靚🤩飲落比較nutty😚唔會好苦😃👍🏻👍🏻

🍵𝙼𝙰𝚃𝙲𝙷𝙰 𝙻𝙰𝚃𝚃𝙴 $𝟓𝟎 ▾

🍝🍝𝙲𝙰𝚁𝙱𝙾𝙽𝙰𝚁𝙰 𝙿𝙰𝚂𝚃𝙰 $𝟏𝟎𝟖 ▾

🍰𝙱𝚊𝚜𝚚𝚞𝚎 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎𝚌𝚊𝚔𝚎 $𝟓𝟖 ▾

幾濃既牛油蛋香😚😚waffle係厚實而外脆內軟🤩🙈特別highlight個雪糕係movenpick既楓糖核桃口味😊😊同個waffle超夾🤩

✦整體✦
雖然撞唔到🐶🐶 不過整體食物環境都算唔錯😊而且有5️⃣間分店🙈除左食物仲有柴犬主題既用品都可以睇下呀😚😚

╼ ╾
💰 $200𝘱.𝘱 ( 2 𝚙𝚙𝚕 • 𝚕𝚞𝚗𝚌𝚑)

🏃環境舒適度: 𝟹.𝟾 / 𝟝
💵ℂℙ值:𝟛.𝟞 /𝟝