上個星期有姊妹話想懷緬下校園🏫生活,特登嚟咗呢間喺浸大入面嘅餐廳吹水🗣食飯🍕~可能因為時間尚早🕢,而且正值暑假,客人唔算多。餐廳幾大間而且樓底算高😯,座位都幾闊落幾寬敞👍🏻,整體環境好舒服☺️❣️我哋今晚叫咗四個主菜🤟🏻,仲另外加咗$38(跟湯)/$48(跟頭盤)轉成套餐✨仲有一杯餐飲跟埋❣️餐包熱辣辣♨️,外脆內鬆軟💯,為成餐飯揭起完美序幕,唔錯👍🏻❣️再來一個頭盤🍽溫泉蛋🥚配松露忌廉汁炒雜菌🍄味道好而且好特別嘅一個前菜❣️汁狀溫泉蛋🍳配上新鮮炒香🥘嘅雜菇,口感香滑菇味濃厚🤩!魷魚西班牙辣肉腸沙律沙律菜🥗同魷魚🦑都好新鮮,辣肉腸煎得香脆味濃,有d 食薯片嘅感覺❣️南瓜湯南瓜味濃郁☺️,味道幾好✔️,飲落仲好creamy添😋!美國頂級安格斯西冷 9oz $158西冷扒🥩雖然唔算厚身,但質感幾結實☑️,亦夠juicy💦,連伴碟嘅薯條🍟都非常香脆👍🏻💕香煎石斑柳配香檳忌廉汁及薯菜 $188石斑柳🐟肉質嫩滑,好入味🥳,墊喺底嘅薯蓉好好味,質感細滑而且薯味濃😋!黑松露雜菌意大利飯 $138上桌已經聞到好香嘅松露味🤩!食落粒粒分明好creamy❣️香煎五花腩西班牙辣肉腸意式番茄意粉 $148幾特別既菜式,五花腩+辣肉

再來一個頭盤🍽
溫泉蛋🥚配松露忌廉汁炒雜菌🍄
溫泉蛋配松露忌廉汁炒雜菌

味道好而且好特別嘅一個前菜❣️
汁狀溫泉蛋🍳配上新鮮炒香🥘嘅雜菇,口感香滑菇味濃厚🤩!

南瓜湯

南瓜味濃郁☺️,味道幾好✔️,飲落仲好creamy添😋!

美國頂級安格斯西冷 9oz $158

黑松露雜菌意大利飯

上桌已經聞到好香嘅松露味🤩!食落粒粒分明好creamy❣️

香煎五花腩西班牙辣肉腸意式番茄意粉 $148
香煎五花腩西班牙辣肉腸意式番茄意粉

幾特別既菜式,五花腩+辣肉腸✨呢個配搭完全係fusion嘅作風🤟🏻意粉質感幼細🉐,蕃茄味🍅香濃👍🏻!

呢度除左食物唔算貴之外,呢度仲有一個好大嘅優點就係唔會趕你走,你可以一直吹水吹到佢哋10點關門為止🤟🏻!
溫泉蛋配松露忌廉汁炒雜菌
美國頂級安格斯西冷 9oz