2021-03-02 235 瀏覽
樂感係桔梗嘅姊妹店,先係牛頭角開咗分店,再進駐觀塘,賣點除咗係地方大之外,仲係無限時!坐幾耐都得,聽到即刻心心眼😍🔥必點: Earl grey cheese cake, 日日燕麥奶搖✅推薦: 牛肉•培根•烤肉醬三文治🥪牛肉•培根•烤肉醬三文治 💰$98身為主角嘅牛肉,非❕常❕滑❕滑到好似食緊生牛肉咁🤤培根包住嘅流心蛋,一切🔪溢瀉💦 打卡一流📸雖然麵包本身偏硬,不過索咗醬汁、肉汁、蛋汁後,麵包變濕潤,軟身咗,唔再硬梆梆,唔使咬到牙都甩😶加上三文治面層沈左芝士粉,配上烤肉醬,適合濃味愛好者👍🏻🥗All day breakfast 💰$128配料有煎雙蛋、煙肉、沙律菜、麵包、大腸、菇類,碟旁嘅肉桂燕麥醬有驚喜😱雖然係想像到嘅味道,不過我哋第一次試,覺得好特別,沾麵包好食😋 大腸微辣、juicy,相比起三文治,除咗牛肉變咗菇類之外,其他配料大致相同,相比之下,性價比低過三文治🍰Earl grey cheese cake 💰$52 蛋糕好軟滑,係比普通芝士蛋糕再軟啲,cream cheese 嘅口感,可惜earl grey 味唔重🥤日日燕麥奶搖 (草莓香蕉) 💰$48使用真正水果草莓、香蕉,仲

✅推薦: 牛肉•培根•烤肉醬三文治

🥪牛肉•培根•烤肉醬三文治 💰$98

🥗All day breakfast 💰$128
All day breakfast

🍰Earl grey cheese cake 💰$52

🥤日日燕麥奶搖 (草莓香蕉) 💰$48
使用真正水果草莓、香蕉,仲有不含乳糖嘅燕麥奶製成,適合敏感人士👍🏻三款材料組成平均,各自突出,無一種喧賓奪主,每啖都有🍓果籽同新鮮果肉,飽肚感十足☺️
Earl grey cheese cake ,  日日燕麥奶搖

⚠️ 注意: 飲品蛋糕不設後上 ⚠️
我哋order嘅時候冇留意到點餐紙寫住 “飲品蛋糕不設後上”,落咗單冇幾耐蛋糕就嚟,搞到要食咗甜品先食正餐,次序錯曬😂 所以喺度提醒大家:
想先食正餐後食甜品嘅,記得
❗️之後加單先order甜品❗️
(重要的事要說三遍)
2021-02-27
All day breakfast