放假冇嘢做初征梅窩💕梗係要去下梅窩最出名既打卡𝚌𝚊𝚏𝚎✨之前見到大家出相已經好想去哩次終於去到🥰不過我地哩次去得好突然所以冇𝚋𝚘𝚘𝚔到位🥺好好彩我地個日去比較陰天☁️所以無𝚏𝚞𝚕𝚕 𝚋𝚘𝚘𝚔𝚒𝚗𝚐先有位比我地𝚠𝚊𝚕𝚔 𝚒𝚗😭✨平時佢地要係網站𝚋𝚘𝚘𝚔同埋比$𝟷𝟶𝟶訂金先𝚋𝚘𝚘𝚔到❗️提返大家如果真係想去就吾好好似我地咁撞運氣🤣早𝚍 𝚋𝚘𝚘𝚔我覺得哩度物價都幾高下,野食選擇都偏少🥗不過當係俾多𝚍錢買個景𝚏𝚘𝚛打卡📷我覺得都值既👍🏻不過建議冬天去如果吾係會超多蚊🥲小編吸蚊體質冬天去照比蚊咬😭🧇𝙱𝚊𝚗𝚊𝚗𝚊 𝚆𝚊𝚏𝚏𝚕𝚎 $𝟷𝟺𝟶包括一球朱古力雪糕,一條焦糖香蕉同四塊仔窩夫~雪糕好好食好濃味,香蕉都有用焦糖燒過好脆✨窩夫好脆但係好空心,口感𝟷𝟶𝟶分但係飽足感𝟶分😂價錢偏貴🍵𝙰𝚏𝚏𝚘𝚐𝚊𝚝𝚘 $𝟾𝟻哩款可以揀𝚐𝚎𝚕𝚊𝚝𝚘既口味,有朱古力、雲尼拿、姜味同埋我地揀既綠茶味~其實𝚐𝚎𝚕𝚊𝚝𝚘都幾大球下,同埋幾香,不過略嫌有𝚍甜,雪糕🍨比例有𝚍太多,吾係好食到咖啡味☕️綠茶甜味居多🤔🤔

🧇𝙱𝚊𝚗𝚊𝚗𝚊 𝚆𝚊𝚏𝚏𝚕𝚎 $𝟷𝟺𝟶

🍵𝙰𝚏𝚏𝚘𝚐𝚊𝚝𝚘 $𝟾𝟻