2022-12-04
打卡度一流既cafe 🤩 所以都要預約,但湖畔位就冇得book,想影靚相都係要等同睇下彩數啦🥹 環境清幽,真係有種遠離塵囂既感覺,雖然真係好遠,但值得一去🤭《Smoked Salmon Toast》($140)酸種麵包上鋪滿煙三文魚、流心蛋、洋蔥及無花果,依個配搭冇得輸,層次豐富又好味,賣相都係好啱打卡。《EM Combo》($52)由Single espressos 加 Milk coffee 既combo,咖啡迷既雙重享受😌 Single espresso 揀左偏花香既豆,兩款啡我都好滿意🤤《Whisk Matcha Latte》($58)抹茶味非常濃郁,拉花圖案好有美感💚《Coconut Gelato》($60)椰子味真係比較少食到,所以即刻揀左😍 賣相一般般,味道都好香濃,質感都算sticky,但如果再黏啲會再正啲!
《Smoked Salmon Toast》($140)
《EM Combo》($52)
《Whisk Matcha Latte》($58)
抹茶味非常濃郁,拉花圖案好有美感💚
《Coconut Gelato》($60)