2024-04-08 26 瀏覽
每次經過 Take Your Time 輕時光 見到佢哋咁繽紛嘅顏色都覺得心情都靚啲~ 呢度係一間主打 yogurt 製作的健康飲品🍧用上水果製作,自家熬煮桂花冰糖 不含任何色素增味劑,飲落都安心啲~今次就叫咗勁靚勁少女心嘅芒果紅火龍優格果昔(中杯),成杯都係粉紅同白色相間嘅漸層顏色😍 入面仲有飲得到嘅果肉,證明真係真材實料呢杯用咗新鮮火龍果,芒果加埋 yogurt 優格混合而成,清新酸甜,好消滯解暑🧊勁啱依家嘅天氣飲~火龍果有好多纖維而且熱量唔高;而 yogurt 入面嘅乳酸菌同樣對腸道好有益,芒果令整杯嘅甜度同香氣都提升咗更加有層次加埋真係越飲越健康,越飲越靚 💗💗💗 最啱係口痕心癢想放肆下又想保持健康嘅人士~

2024-04-06
$40 (其他)
  • 芒果紅火龍果優格果昔