2015-10-18 959 瀏覽
梳乎蛋大熱,加上地點都幾近我,朋友叫到,都去試試啦!佢既前身係熊本熊CAFE,反而我又冇食過。新開冇耐,專登揀冇咁多人既星期四下午時間去食,但都幾多人排隊!一場黎到就係為左佢,冇理由唔試試既!其實呢度都係開放式,未入到去,排緊隊都可以睇下佢既裝修。入到去,D枱櫈都做得幾靚,話哂主題餐廳,都唔會太過馬虎既!每枱都會有公仔陪你食,當然唔少得影相時間啦!周邊環境連餐紙都做得好靚影完玩完,係時候叫野食!價錢同裝修一樣咁靚!叫左個海鮮燒餅,上到枱,當然相機食先,為左迎合主題,燒餅上加隻煎蛋而且有梳乎蛋既樣。有醬汁,令到咬落去唔會整得太乾身,但味道。。我唔係好識欣賞! 再叫左個咖哩豬扒飯,日式咖哩汁向來都唔辣,而豬扒唔會太厚粉,但個蛋就做得好一般。再叫左明太子海鮮烏冬,上面既溫泉蛋相當吸引,撈埋烏冬一齊食味道唔錯,唔會太咸!整體黎講,去得主題餐廳都預左價錢高,質素一般,如果你鐘意梳乎蛋可以去試下,但係我覺得試一次就夠,因為咁既價錢,可以食其他較好既餐廳。
梳乎蛋大熱,加上地點都幾近我,朋友叫到,都去試試啦!
佢既前身係熊本熊CAFE,反而我又冇食過。

其實呢度都係開放式,未入到去,排緊隊都可以睇下佢既裝修。
周邊環境
連餐紙都做得好靚
影完玩完,係時候叫野食!
價錢同裝修一樣咁靚!
再叫左明太子海鮮烏冬,上面既溫泉蛋相當吸引,撈埋烏冬一齊食
味道唔錯,唔會太咸!

2015-10-08
20 分鐘 (堂食)
午餐