2024-12-06 150 瀏覽
土瓜環附近做完野,經過椰籽飲品店時聞到好香榴連味,買左幾款返屋企同屋企人食,覺得好好飲好好食😋👍🏻👍🏻👍🏻佢哋嘅門面設計都好靚,有隻招牌灰色貓貓,望落似係英國短毛貓,眼大大超可愛。店舖有飲品同甜品購買,去到門店見到有限定特色嘢飲,我都點左杯嚟飲。🍨D24榴槤椰子雪糕個人覺得係必食推介,椰子味雪糕清香且同榴槤好夾,雪糕入邊仲夾住椰子果肉肉碎,榴槤肉又勁香濃,下次食都想加$15要雙份果肉,真係好正😍😍👍🏻👍🏻👍🏻好味指數:🌟🌟🌟🌟🌟焙茶椰椰雲頂(期間限定)焙茶味好濃郁,不過我覺得有啲澀,平時鐘意飲焙茶嘅我就無咁鐘意,不過鐘意飲咖啡嘅老公就覺得呢隻味岩佢好味指數:🌟🌟🌟椰子D24榴槤特飲超好飲嘅一杯,好滑又香,小寶都超鍾意飲,雖然唔係招牌飲品,但件事夾得好perfect,一路飲一路想再整多杯啊😆好味指數:🌟🌟🌟🌟🌟泰式椰子奶茶凍泰式椰子奶茶製成,食落去好爽口,仲有斑斕味,份量又好足夠,我哋一家人食都好夠食👍🏻。好味指數:🌟🌟🌟🌟佢哋嘅外賣貨設計都好靚,超有心思,出街都可以拎返嚟用🤭🤭。#飲品店 #foodie #hkkol #hkrestaurant #hkfood #yummy #food

🍨D24榴槤椰子雪糕
好味指數:🌟🌟🌟🌟🌟

焙茶椰椰雲頂(期間限定)
好味指數:🌟🌟🌟

椰子D24榴槤特飲
好味指數:🌟🌟🌟🌟🌟

泰式椰子奶茶凍
好味指數:🌟🌟🌟🌟

佢哋嘅外賣貨設計都好靚,超有心思,出街都可以拎返嚟用🤭🤭。

#飲品店 #foodie #hkkol #hkrestaurant #hkfood #yummy #foodblogger #hkfoodblog #飲食推介 #crazy媽媽 #missmammy
  • 🍨D24榴槤椰子雪糕