2017-05-24 2307 瀏覽
晚市90分鐘日式火煱放題,價位由88至368都有,有平有貴,選擇多而配合唔同需要既顧客!😁😁目測最大分別係每個餐可食既肉類都唔同,其他菜、丸、飲品等都係自己拎。大家可詳睇個餐牌我地最後叫左個168餐,有肩胛牛肉、美國黑豚肉、黃金雞同海鮮拼盤等。湯底方面,可以選泡菜湯、雞湯、蕃茄湯、四川麻辣湯等成十個。因為被陣好香既椰子味吸引,所以揀左黃金雞木瓜椰子湯!果然無揀錯!黎到好香椰子味!胃口大開!呢碟就係黃金雞啦,有半只。職員上雞時會俾埋個沙漏你,當漏完雞就可以食啦!雞肉果然係好嫩滑!仲有微微既椰子香味,個湯底都好清甜!好味!牛肉,唔好覺得一碟好似得幾片唔夠甘。佢係可以任叫的!甘樣仲好,份量易預啲,食完唔夠先再嗌,唔會一次黎好多,造成浪費!味道方面,唔肥,有牛味,薄薄地,唔韌。黑豚好林,梅頭肉,肥瘦剛好!海鮮拼盤有青口、蠔、魷魚。幾好肉,都係任叫,不要三款一齊叫,唔可以剩叫一樣。自助Bar方面壽司,有一大盤。雖然係預先做好擺出黎,但一啲都唔乾同硬,幾好食,我一個人食左成六舊仲有腸仔、紅腸、午餐肉、火腿、蟹柳。菜方面,我覺得好多選擇!!除通常有既生菜、菜心、白菜仔外,仲有秋葵同紫薯等!喜歡食菜既

味道方面,唔肥,有牛味,薄薄地,唔韌。

黑豚好林,梅頭肉,肥瘦剛好!

自助Bar方面

仲有腸仔、紅腸、午餐肉、火腿、蟹柳。

喜歡食菜既朋友大愛!

丸類有貢丸、芝心丸、牛丸同魚片頭等。

最後仲可以食杯雪糕!有雪糕機自己吱的!
個人覺得綠茶好味啲,味較濃!

飲品自取,有啤酒、汽水、茶等。

如果喜歡仲可加錢要刺身添!正呀!