2021-04-20 46 瀏覽
楓樹街既楓子咖啡🍁呢間Cafe係近期真係好紅環境同食物質素都好好環境圖下個post再講🤩假日開門十分鐘就已經滿座大家如果假期去嘅話就要開門時份入 先唔使等位💁🏻‍♀️櫻花蝦豆乳擔擔讚岐湯烏冬🍜好少見review有提及呢款 but it’s so good!!個湯係濃厚既擔擔麵湯底 有啲啲辣 係bb辣既程度🤏 但又唔會覆蓋左豆乳味烏冬配肉碎&豆腐&湯 真心正黑糖焙茶戚風蛋糕🍰個戚風蛋糕勁濕潤😍 蛋糕體扎實 焙茶味啱啱好 超高質!除咗焙茶蛋糕仲有草莓煉乳蛋糕同班蘭椰絲蛋糕 好想試哂所有味啊~Fonji Maple Cafe Latte☕️呢個普普通 感覺同普通latte冇乜分別 唔太飲到楓糖味但要讚既係奶泡拉花飲到最底都仲保留到個圖案👍🏻天使之鈴🧚🏻‍♂️完全做到外脆內軟既效果 入面有入口即融既感覺 但我食個舊個底燶左啲 輕微苦味😛不得不提嘅係連餐具好靚🤣仲有設計系畢業既我 覺得卡片都好靚🥲越開越多Cafe 食物/環境/店員點都有啲唔好 但呢間完全冇咩可以挑剔 真係誠意推介!好enjoy今次呢餐💖店員好有禮貌👏🏻🕰限時90分鐘楓子珈琲 (太子)太子楓樹街5號南楓樓地舖
楓樹街既楓子咖啡🍁

天使之鈴🧚🏻‍♂️

不得不提嘅係連餐具好靚🤣
仲有設計系畢業既我 覺得卡片都好靚🥲

🕰限時90分鐘
楓子珈琲 (太子)
太子楓樹街5號南楓樓地舖