2024-04-10
多賀野價錢💲: $188/ $138/ $48好味程度😋: 4/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 3/5回頭率😚: 3.7/5-有時係商場入面都想食拉麵,呢間係一個唔錯的選擇!(都係東京過江龍) 有沾麵又有拉麵,味道都幾好食!-✅✅極上蟹黃沾麵。會想去呢間都係因為呢個麵!麵條見到小麥粒,有韌性。湯汁濃度適中,可以被麵條掛起😝 蟹黃汁係名副其實的好蟹,因為入面有好多🦀️肉絲,味道都好鮮,有蟹膏的香濃。另外配的蟹膏同蟹肉再添層次,等食的時候可以再濃郁d蟹味🤤炸軟殼蟹雖然唔大隻,但蟹膏飽滿,夠脆亦唔會好油膩😬溏心蛋就正常,都有橙色的蛋黃又流心。-✅芝麻辛辣叉燒拉麵。重口味之選!大量的京蔥絲係面頭,加小小辣油,幾惹味。入面有芝麻粒+肉碎,成個配搭好似擔擔麵咁😚 有d花生醬的堅果味道,完全係我的菜🤩 麵條正常但掛湯。叉燒係偏肥的圓形個啲,個人就麻麻哋。但湯底絕對好得我歡心!-✅日式炸豆腐。炸衣極致薄,炸的油好新,炸出來仲係好白淨👍🏻豆腐嫩滑,但無好濃豆味,用料一般。配搭木魚汁同木魚係經典之選!-百幾蚊的拉麵來講性價比係差dd,但味道都可以。同埋好似蟹皇呢啲味就比較特別,很偶爾想
價錢💲: $188/ $138/ $48
好味程度😋: 4/5
服務🍴: 3.7/5
環境🗾: 3.7/5
性價比🥢: 3/5
回頭率😚: 3.7/5
百幾蚊的拉麵來講性價比係差dd,但味道都可以。同埋好似蟹皇呢啲味就比較特別,很偶爾想食可以來🙈