2015-08-27
今日下午自己一個黎呢度食lunch,裡面得番一個門口位,我問一個女staff有無位,佢就安排我坐果個位!咁我就好好彩有得坐啦!咁呢間餐廳係你自己出去點餐俾錢後,坐番埋個位度,咁啲staff會送餐俾你。我俾完錢,坐番埋位,我隔離個位個客人岩岩走左!我坐低左唔夠一分鐘,有個男staff,後生既,拎住張單同錢話我個位同隔離個位都有人坐,要我拎錢離開!!我同佢講話果個女staff同我講有位我先入,仲要俾晒錢!佢只係不斷話個位係有人請我離開!我唔同佢堅持,亦都走左。我係呢頭番工都間唔中會幫襯,貪佢都坐得舒服。但係啲野唔算平。$64蚊,一兜完全無肉既白汁野菌意粉連細細兜沙津同花茶(只係放包茶包落去沖滾水)(其他野飲如熱朱古力要加差唔多十蚊)!意粉份量係好少,如果你本身五成飽想填多三成唔介意等位同等佢有排出既野食同唔介意佢staff既態度歡迎你去!我想講我以後都唔會黎!第一次俾晒錢拎晒單然後請人走既鋪頭!我真係極失望!