2008-05-21 36 瀏覽
岩岩食完返到黎忍唔住即係上黎寫呢個食評.味道: 爽貢菜 --- 普通啦, 似炸菜囉捧捧骨 --- 都係普通啦大蜆鍋 --- 勁唔掂, D蜆"梅"架, 估計已經死去多時.環境:D椅係好特別, 不過好睇唔好坐.坐位超迫, 食得唔舒服.服務: 經理 --- 同經理追話好耐都未開茶, 佢即刻親自去拎, 算係咁啦. 之後問佢拎一次性筷子, 佢二話不說就拎左黎, 真係唔覺自己D餐具有問題. 最後剩返大部份蜆冇食到, 佢完全冇問我地係咪覺得碟野有問題. 唔知佢真唔知定扮唔知 ...傳菜呀姐 ---- 唔知係傳菜呀姐論盡, 定係坐位真係太迫, 個呀姐一個托盤撞左去我後腦度. 衛生: 出去食飯, 飯前洗餐具係好正常, 碗碟有漬都唔係奇事, 但當我拎起筷子, 真係覺得好肉酸 ... 對筷子竟然係痴立立架 之後忍唔住叫佢拎一次性筷子過我用囉.作為一間餐廳, 唔明點解隻碟崩成咁都仲可以上檯 睇相就知架喇.抵食: 價錢一D都唔貴, 如果食套餐既話係好抵添.我同我個friend都慶幸冇揀食套餐, 餐廳質素差既話, 幾抵都冇用.
岩岩食完返到黎忍唔住即係上黎寫呢個食評.

味道:
爽貢菜 --- 普通啦, 似炸菜囉
捧捧骨 --- 都係普通啦

環境:
D椅係好特別, 不過好睇唔好坐.
坐位超迫, 食得唔舒服.

服務:

唔知佢真唔知定扮唔知 ...

衛生:
之後忍唔住叫佢拎一次性筷子過我用囉.
作為一間餐廳, 唔明點解隻碟崩成咁都仲可以上檯
睇相就知架喇.

抵食:
價錢一D都唔貴, 如果食套餐既話係好抵添.
隻碟崩成咁
埋單前影, 好明顯只係食左幾隻
比較正常既一碟
搞到要我用一次性筷子