2022-11-12 865 瀏覽
本人十分喜愛食打冷專程從九龍去到港島一心諗住約朋友食餐好食嘅晚餐結果非常之失望😥而且真係食到一肚氣😢點菜嘅時候已經感覺職員沒有什麼禮貌我點嘅係焦糖糖心蛋但嚟到一睇就知係醉香糖心蛋上面一啲焦糖都冇我就覺得出奇所以禮貌上詢問一下幫我落單嘅嗰個職員確認一下係咪焦糖嘅糖心蛋結果佢答我係冇錯但係我對比人哋食評嘅相根本唔係咁嘅樣等到我朋友嚟到之後我再問一下我朋友覺得係咪唔似焦糖糖心蛋我朋友都覺得係醉香本來諗住詢問其他職員結果嗰個幫我落單嘅職員又咁啱係我朋友隔離 我朋友就問咗佢係咪點知佢極之冇禮貌 完全聽完直接無視我朋友冇講過嘢就行開咗😕我同我朋友都勁驚訝我朋友都講咗句 嘩 咁都得嘅 真係未見過咁樣對啲客嘅職員 之後食一食隻糖心蛋 一入口就知道龍與鳳根本就係得醉香嘅味道成餐飯搞到都冇咩心情食淨係想嗱嗱臨食完就走😑叫咗三個餸 本身諗住等朋友嚟到可能會再加多少少餸菜 但係食物質素真係普通之餘仲要遇上咁嘅服務態度我同朋友趕快食完之後直接已經搵附近嘅其他餐廳再填肚寧願去其他地方食都唔想再貼錢買難受原本都冇諗住出聲表達不滿點知走去收銀俾錢嘅時候付款完收錢比較年長嘅姨姨詢問覺得味道如何所以先至直接表達左成件事當
本人十分喜愛食打冷
一心諗住去食
食唔到都唔緊要 但係得到咁嘅服務
咁嘅價錢 絕對唔需要嚟食
年長嘅姨姨雖然都有不停講唔好意思
有抱歉嘅態度 比起個位落錯單嘅職員禮貌好多 佢仲解釋佢係新請嘅兼職員工
我只能夠說今晚自己真係太黑仔
遇上這樣嘅服務態度