諗住有消費券就嚟試吓新開嘅泰國餐廳。唔知點解覺得坑口特別多伏嘢,但佢講到話米之蓮推介乜乜乜,就對佢期望高咗啲。總共食咗四樣嘢,全部都好普通🙃甚至係難食。冬陰功味道中規中矩,但係落咗好多辣油(明明話係小辣),飲落去就係死辣,搞到我同屋企人飲完之後都胃痛😇😇😇鮮菠蘿炒飯,第一次見泰式炒飯要自己組裝💩,唔通呢度係IKXX?啲材料擺晒係側邊唔知做乜,要自己撈勻先食,根本就唔係炒飯。個飯一啲味都冇,仲要炒到一pat pat🤮🤢,唔係粒粒分明無骨海南雞飯,超級普通,啲雞又唔係特別好食, 性價比低。燒豬頸肉炒金邊粉,成餐唯一最好食嘅嘢係燒豬頸肉,雖然冇乜豬肉味,但有啲人可能會鍾意。啲金邊粉咬落去好似有啲生嘅感覺。總之就係性價比低,裝修係幾靚嘅😂最後埋單居然淨係可以俾現金同碌卡,錯晒🫠
諗住有消費券就嚟試吓新開嘅泰國餐廳。
總共食咗四樣嘢,全部都好普通🙃甚至係難食。

無骨海南雞飯,超級普通,啲雞又唔係特別好食, 性價比低。

總之就係性價比低,裝修係幾靚嘅😂
最後埋單居然淨係可以俾現金同碌卡,錯晒🫠

冬陰功
鮮菠蘿炒飯