2015-09-03 514 瀏覽
識我既人都知,我唔係一個為相機食先而叫美食既人,我係極注重味道😤所以要求都比人高少少,好易就話唔好食所以比起外表我更注重內涵!當然內外兼修就更好啦!所以整體我比差評多過好評。而且我好注重服務,服務好我就會好加分!😊首先我必須要講,我好後悔跟隨大眾口味而且信了openrice既得獎熱鋪標籤!😠勁後悔捉了朋友來陪我去食school food ,我食完有少少唔開心😭感覺辛苦了朋友陪我癲,在我要求下在我選擇下食了這年糕罪疚感中,又一次失手我覺得呢個芝士年糕勁過份,嚼到牙痛都未嚼完硬邦邦咁,煙韌到難以形容!同行友人一食就話,根本係食緊「擦膠」芝士既質感我都唔識形容,只可以講,cheap芝士好難食😨但幸好有少少芝士味,否則我唔知自己食緊咩😑天啊!我係充滿期待地去食架😭😭我的心真的受傷了💔💔服務亦麻麻!收加一,但枱枱都有水,我枱反而無問服務生拎水飲仲好似好辛苦啲服務生咁,少少黑面,唉😭價錢又唔平,食物又無誠意,又無乜service⋯⋯⋯除左食住個韓風勢+校風勢外,憑咩咁高人氣?完。全。唔。值雖然School food既芝士辣炒年糕,真係一絕地難食!😡食到我好傷心!(其實仲有唔少人認同左)啊!而且仲有
所以要求都比人高少少,好易就話唔好食
所以比起外表我更注重內涵!
當然內外兼修就更好啦!

所以整體我比差評多過好評。
而且我好注重服務,服務好我就會好加分!😊

感覺辛苦了朋友陪我癲,在我要求下在我選擇下食了這年糕
罪疚感中,又一次失手
我覺得呢個芝士年糕勁過份,嚼到牙痛都未嚼完
硬邦邦咁,煙韌到難以形容!
同行友人一食就話,根本係食緊「擦膠」
芝士既質感我都唔識形容,只可以講,cheap芝士好難食😨
但幸好有少少芝士味,否則我唔知自己食緊咩😑
天啊!我係充滿期待地去食架😭😭我的心真的受傷了💔💔
服務亦麻麻!收加一,但枱枱都有水,我枱反而無
問服務生拎水飲仲好似好辛苦啲服務生咁,少少黑面,唉😭
價錢又唔平,食物又無誠意,又無乜service⋯⋯⋯
除左食住個韓風勢+校風勢外,憑咩咁高人氣?

完。全。唔。值
食到我好傷心!(其實仲有唔少人認同左)
啊!而且仲有一絕既不太好服務態度,無水飲😀😀整體而言比我black list外
其實都總有少少好野既
我好公平架 講得差方面 就會順便講埋好方面😉

其實呢個鰻魚卷物味道算唔錯架,易入口
鰻魚味幾出,食物配搭都唔差
細細件咁,容易一啖一啖慢慢食😇
而且賣相幾精美 非常適合相機食先😁😁
又唔怕放耐左會難食喎~幾好!(講完!)

但其實卷物好難整得難食(我覺得),我有個朋友係朋友圈中既地獄廚師,大家都好怕佢啲黑暗料理,然而有一次佢整既卷物出乎意料地幾好食後,佢就變到成日整啦😂😂只要材料岩,好難難食既老實講😂😂如果連卷物咁都整得難食,不要開鋪好了😊