2017-08-16 1340 瀏覽
Dinner Set for Two 包 2 snacks,2 main courses,仲有餐飲都係 $300 左右。部份餐廳嘅套餐份量會比起平時細,所以你可以享用較優惠嘅價格。Applegreen 呢個 2 人餐每道菜嘅份量都同 a la carte 一樣!小食揀咗焗薯皮同沙律。我叫咗我每次嚟都會食嘅香橙脆脆沙律,喜歡佢嘅 citrus 味道夠開胃,大量脆脆又好有口感。Main course 揀咗 pizza 同 steak & fries。薄派 Pizza 做得好出色,材料充足所以每一啖都食到海鮮,醬汁加咗 custard 芥末醬味道酸酸甜甜嘅,上面仲灑咗脆脆添!Steak 就做得一般啦,吸引嘅反而係伴菜用咗烤菠蘿。你知道啦,燒烤過嘅菠蘿係特別甜架嘛!雖然我哋 2 個都係大食怪,最後都係打包咗半個 pizza 返屋企,可想而知,我絕對有理由相信,佢果個所謂 2 人餐係足夠 3 個人食嘅。

2017-08-10
10 分鐘 (堂食)