2023-05-02 200 瀏覽
芥辣金䱽魚牛油果🤞🏻呢個算係餐前小食,份量唔多,但係已經好好味,食完之後會好開胃,牛油果切到一粒粒,好新鮮,好creamy,金䱽魚亦都係切咗一片片,魚肉好鮮甜,好嫩,加埋少少芥末,辣辣地,正!炸軟殼蟹🫶🏻呢個炸軟殼蟹真係超級出色,一大隻軟殼蟹原隻拎去炸,炸粉好薄,啱啱好包住啲軟殼蟹,炸到出嚟完全唔會覺得油膩,軟殼蟹都好多膏,好新鮮,新鮮熱辣咁食,超爽!三文魚牛油果沙律🤟🏻呢個沙律亦都好好食,三文魚同牛油果嘅份量配搭得啱啱好,三文魚好肥美,肉質好好,同牛油果一樣都係好滑身,加埋其他菜,好fresh好好食!壽喜燒式鍋烏冬🫰🏻呢個壽喜燒好豐富,有好多牛肉大蔥豆腐呢啲材料,牛肉好腍好嫩,豆腐亦都好滑,主角之一嘅烏冬亦都麵質好好,好煙韌,好滿足。
芥辣金䱽魚牛油果🤞🏻

炸軟殼蟹🫶🏻