2018-09-07
食完shake shack 之後莫名奇妙地有小小中意左食漢堡😍記得之前係蘭桂坊有好多食店~今次搵到呢間burger bar 👾👉🏿✨大蘑菇扒漢堡 Hkd 128 💸📌真心既,個漢堡係大到一定要分屍先食到😂佢既蘑菇出奇地唔係炸又係烤,所以食落係一啲都唔膩👍🏿個醬都非常好食,食完一大個真係超級夠飽呢☺️入面材料都非常多,生菜,蕃茄,炒洋蔥,安格斯牛肉,乜都齊呀👉🏿✨辣味洋蔥漢堡 Hkd 93 💸📌睇食評見幾多人食呢個,一於試下😆不過佢既辣醬對我黎講係真係辣左小小😞有小小傾向麻辣,但又辣得非常過癮!入面仲左炒洋蔥仲有生洋蔥,真係辣上加辣🤢問你怕未!愛辣之人一定要試下挑戰呢個,係幾頂癮架😜👉🏿✨炸薯條(紫菜粉)+22蚊有半份💸📌其實我覺得半份都絕對夠食!佢唔似麥當勞啲shakeshkae 粉,上面係真係堅紫菜碎,用左粗薯條,食落薯味十足🤙🏿
👉🏿✨大蘑菇扒漢堡 Hkd 128 💸
👉🏿✨辣味洋蔥漢堡 Hkd 93 💸
📌睇食評見幾多人食呢個,一於試下😆不過佢既辣醬對我黎講係真係辣左小小😞有小小傾向麻辣,但又辣得非常過癮! 入面仲左炒洋蔥仲有生洋蔥,真係辣上加辣🤢問你怕未!愛辣之人一定要試下挑戰呢個,係幾頂癮架😜
👉🏿✨炸薯條(紫菜粉)+22蚊有半份💸