(非會員)
2010-05-02 13 瀏覽
長洲"所謂出名"既甜品舖 難得一來長洲當然要試試! 同上幾篇食評一樣 我一行十人安排我地坐三張二人枱坐位 仲要成間舖其實仲有好多位甘本就唔夠坐其實黎得食甜品 都唔一定人人都食架啦 都係想搵個地方 一邊享受甜品 一邊傾下計所以我唔明佢點解有條規矩係人人都要叫一樣野食之後我地十個人都分別叫左唔同野食有d可以馬上到 有d要等十幾分鐘 好合理丫我friend食完個cake 我地都仲等緊 等等下 聞到陣"law"味 仲見到佢個開放式廚房有煙出 嚇鬼咩!之後佢就拎我地d野食黎 仲記得叫左個 雪糕waffle(格仔餅上面有舊冇味雪糕)個賣相係ok既一翻開個waffle底 黑晒 ... 我地真係唔知食唔食好喇話口未完 我知出面係企左好多人 等緊位 不過我地d野食都係岩岩到咋啵 食左2啖個waitress就行埋黎問我地介唔介意埋左單先 話出面好多人等緊後尾我真係食多2啖就拉隊走 我覺得好過分囉!!!仲要俾我聽到佢入面班人搵粗口鬧d人坐咁耐 唔好以為細聲聽唔到啦 開放式廚房黎架平時serve人戈陣 個個都笑面虎咁!

長洲"所謂出名"既甜品舖 難得一來長洲當然要試試!
甘本就唔夠坐

所以我唔明佢點解有條規矩係人人都要叫一樣野食

之後我地十個人都分別叫左唔同野食
有d可以馬上到 有d要等十幾分鐘 好合理丫
我friend食完個cake 我地都仲等緊

之後佢就拎我地d野食黎
仲記得叫左個 雪糕waffle(格仔餅上面有舊冇味雪糕)
個賣相係ok既

話口未完 我知出面係企左好多人 等緊位
不過我地d野食都係岩岩到咋啵 食左2啖
後尾我真係食多2啖就拉隊走
我覺得好過分囉!!!

仲要俾我聽到佢入面班人搵粗口鬧d人坐咁耐
唔好以為細聲聽唔到啦 開放式廚房黎架
平時serve人戈陣 個個都笑面虎咁!
2009-05-31