2021-10-09 128 瀏覽
尋日3號風球夜晚去咗食dinner,安排咗坐二人枱。旁邊係一家四口,父母加仔女,應該七八歲左右。一坐低已經見到兩個小朋友除咗對鞋,其實除鞋都唔緊要,因為打風落雨可能真係濕晒。但係佢哋將對腳放埋上梳化。完全當左係自己屋企,仲要食完係咁喺度玩口水,啲口水仲要噴咗落我隻腳度。已經完全唔想食。我見到有幾次d staff過咗佢張枱度收野都冇提過佢父母叫啲小朋友放返隻腳落嚟。最尾我走嘅時候同個經理反映,佢話如果我同佢講佢會作出善意提醒,但係呢樣嘢應該唔使食客出聲你哋就應該要做。佢哋係非常影響到其他食客!以後唔會再嚟講返嘢食,嗌左個三寶麵。真心湯底唔錯幾好食,望落去好龍但係飲落去反而覺得比一般嘅紅燒湯底係清,係好飲。牛腩牛筋同埋牛肚都炆得好淋。$98呢個價錢淨係碗麵我會比5分。有個鹹酸菜,甜甜地幾開胃。相反呢個煎餃子竟然係淋既,餃子皮係好薄,煎一面但做唔到脆嘅口感,味道一般。麻麻哋最後嘅仙草奶茶都唔好飲總括淨係碗麵好食,服務同用餐體驗係零分。👎🏻👎🏻

有個鹹酸菜,甜甜地幾開胃。

最後嘅仙草奶茶都唔好飲

總括淨係碗麵好食,服務同用餐體驗係零分。👎🏻👎🏻