2019-09-15
如果大家想平静食個飯, 就考慮清楚去呢到當天個場其實唔算爆,一入去無得揀位已經不在話下, 呼喝聲令人不適,末睇食咩已吹你落單, 落錯單換個嘢食,我只係陳述講返自已係叫咩野食,個侍應就非常不滿,之後就不停係我身邊講我有問題, 單單打打,非常無奈野食質素, 一般茶餐廳質素,反而 行過幾步隔離巴打冰室 早餐仲有扒食, 服務質素有好啲, 同阿姨有講有笑, 所以人哋個場咁爆係有原因講返,最後食到成肚氣咁走, 打工仔 平時打工已經好慘, 所以休息日千祈 唔好 買錢貼難受另外, 環境方面 根本同巴打冰室冇得比, 人哋裝晒修, 佢就仲係七八十年代嗰啲殘舊, 而室內氣溫, 新金豐呢間嘢 將個冷氣開到好大,好似趕人走咁, 巴打冰室氣溫適宜, 唔信我嘅可以落場睇下