(非會員)
2008-08-06 32 瀏覽
以往好滿意晚飯小菜水準,但今晚後都暫停幫襯,今次如常叫最愛的鮑汁海皇撈飯$78,居然變成啡色水浸林patpat飯,一碟飯有三份一碟水,食唔到有味,以前真係是汁而又做到飯粒乾身爽口,d海鮮粒又鮮甜,另一道香蒜牛油煎牛扒$88,之前係有勁香牛油蒜蓉芡汁,牛扒又淋身入味,連同煎嘅四季豆都好好味,但而家變成又乾又硬又無茨汁,只有幾粒乾蒜喺面,仲要無味,我以為食緊炸牛扒,只有胡椒浸蠔$160叫好D,最後同我男友越食越嬲,所以食剩好多唔食埋單,忍唔住問侍應係咪換咗廚房,佢話換咗一個月,既然新廚房唔識煮以前d水準菜就好應該喺餐單中刪除菜式,免叫客人失望,無諗到以前一流嘅晚飯變成咁,寧願去茶餐廳.
  • no la