2007-03-03 3 瀏覽
響廣告見到有以下優惠, 尃登黎試下:-身份証有"3"字75折-四位成人幫襯,其中有人係該月生日有一個一磅cake送地方:唔係好大,不過坐得舒服食物款式:好小選擇食物包括:魚生只有八爪魚,三文魚同立魚三款,所謂日本野得冷面同什錦壽司,海鮮有生豪,賴尿蝦仔,長腳蟹同蝦,焗螺,廣告中提及既海膽虎蝦串更係成晚都未見過,其他熱葷&dessert 既variety都好少職員服務:very good筆者覺得食自助餐最大既享受唔係唔停咁食,而係見到眼前有各式各樣既野俾你揀,樣樣試食小小已經好滿足,唔理回唔回到本既問題,但呢度真係滿足唔到,若以正價($308/Weekday, $328/Fri-Sun or holiday)黎計真係唔值,真係二佰蚊都嫌俾多佢話說回來,呢度唯一抵讚既係生豪,算得上肥美,仲不停供應,其他真係不消提
響廣告見到有以下優惠, 尃登黎試下:
-身份証有"3"字75折
-四位成人幫襯,其中有人係該月生日有一個一磅cake送

地方:唔係好大,不過坐得舒服
食物款式:好小選擇
職員服務:very good