2024-09-09 372 瀏覽
呢間餐廳我去咗三四左右,最初去係非常滿意,無論環境氣氛野食服務態度都好滿意,我重係IG大力推介比朋友,點知上次去真超差,我朋友生日🎂,我重推介佢去呢度!點知出哂事!我哋total 3個人,我最遲果個到,去到都已經覺得有問題,我明明book左枱,重註明有人生日,去到竟然係坐bar枱,當然馬上同佢講,侍應話因為啲人未走,暫時未有枱,一有枱會馬上比我地,咁我哋就係bar枱度叫左野飲同一d小食!等左半個鐘先有位,坐低當然馬上叫野食(因為之前小食都未到),朋友已經肚餓開始有意見了!結果再等多半個鐘,先前叫落既小食先至到,朋友已經發哂癲(女人唔餓得),之後再分別黎左d野食,但可能因為太忙味道都唔多掂,求其整出嚟,半個鐘又過去,都好似冇點食過野,朋友已經忍唔到走左落樓下食拉麵!一餐生日飯要搞到去食拉麵你話幾開心呢!anyway, 佢當日真係爆曬場既,人手我估都嚴重不足,所以出現呢啲問題!但冇啦咁樣,以後點敢幫襯!(果日相都冇點影,冇心情影)! *Openrice要求加入更多食物內容,因為我之前至少去過兩次以上,味道如何我都係記得嘅,我覺得當日野食味道做得差,可能因為太忙,我覺得壽司飯或者係個醬汁有啲
!anyway, 佢當日真係爆曬場既,人手我估都嚴重不足,所以出現呢啲問題!但冇啦咁樣,以後點敢幫襯!(果日相都冇點影,冇心情影)! *Openrice要求加入更多食物內容,因為我之前至少去過兩次以上,味道如何我都係記得嘅,我覺得當日野食味道做得差,可能因為太忙,我覺得壽司飯或者係個醬汁有啲酸,食落感覺麻麻,結果我只係食左面d海膽&牛肉,飯冇食!