2008-04-25
沉晚兩個人去食, 見附近無咩選擇, 又想食經濟d嘅日本嘢所以去食, 原本都無咩期望, 因為以前都食過, 好麻麻. 但沉日食到一肚氣! d嘢難食到嘔唔係人食!!兩個人散叫(d套餐一d都唔吸引), 叫左:1. 生牛肉鍋: 都ok, 幾多牛肉, 個湯甜左d2. $98蚊嘅大刺身拼盤: d刺身極度唔新鮮,完全無色澤, 乾哂水,好似近乎變壞咁, 食左都驚肚痛; d三文魚好小小, 但切得薄到好似張紙咁, 搵笨到爆. d 魚生真係好唔新鮮, 千祁唔好叫, 我地食左幾舊都無要(其實成碟加埋都唔知有無10舊), 驚有菌唔敢食3. 燒鯖魚: 唯一得呢個ok, 正正常常4. 焗芝士海鮮飯: 有生之年都未試過在"食肆"食過咁難食嘅嘢!!食左幾淡已經唔想食, 果d完全唔係芝士汁, 而係白汁!!個飯一d 芝士味都無, 成個飯根本我地完全識唔出係有味! 只係d飯+幾隻海鮮+無味嘅白汁!真係難食到想嘔, 任何人煮嘅嘢都會好食過佢, 仲打開門做生意我真係覺得佢地d廚師好有問題, 極度欠缺誠意.講得折墮d呢兜飯真係我諗皇家飯/ 醫院飯都好食過佢.waiter d服務都不過不失, 但d嘢就真係好難食, 服務點好都無用! 唔
兩個人散叫(d套餐一d都唔吸引), 叫左:
1. 生牛肉鍋: 都ok, 幾多牛肉, 個湯甜左d
3. 燒鯖魚: 唯一得呢個ok, 正正常常
waiter d服務都不過不失, 但d嘢就真係好難食, 服務點好都無用! 唔明班廚房佬想點, 應該抄哂佢地!!完全係趕客! 除非係無選擇餘地, 否則一定無可能會再去!!唔駛旨意!! 好差好差好差!!! 每人食左100蚊我可以食好多好嘢喇, 簡直浪費金錢!!