2009-08-01
朋友生日,見食評好似尼間pizza幾好,決定book定位黎試下, 5個人叫左個套餐,但其實唔係有太多野食,唔計餐包,有1個沙律,2個pizza,1個飯or意粉,3款甜品,餐包好普通,唔難食又唔係好好味,可能唔係咁岩本人口味,覺得d醬比較淡同怪烤雞沙律食完1啖d菜之後眾人都覺得簡直比死更難受,相信唔關間餐廳問題,而係蒦菜本身就勁難食,又難聞,食多1啖都想嘔,完全影響埋d雞既味道Four cheese pizza好好味,不過可能我真係太中2食芝士,所以會嫌d芝士味唔夠濃同埋唔夠多北京烤鴨pizza亦都比想像中更加好味由其事d烤鴨真係好入味又有汁焗芝士菠菜寬麵尼個簡直係整餐既極品芝士同埋d汁夠哂多而且配合得10分好,溶入哂d寬麵到,極愛!!!tiramisu味道普通但好重咖啡味,真係未必個個會中2cheese cake都係普通貨式香蕉xx己經唔記得左個名,但好特別,同埋幾好味,面頭d醬係甜甜地,個底又唔會好淋飲品既話檸茶檸水會有refill,但原來咖啡就冇埋單友人生日所以計少1個,每人都係160左右,算幾抵
決定book定位黎試下, 5個人叫左個套餐,
但其實唔係有太多野食,
tiramisu味道普通但好重咖啡味,真係未必個個會中2
cheese cake都係普通貨式
飲品既話檸茶檸水會有refill,但原來咖啡就冇
埋單友人生日所以計少1個,每人都係160左右,算幾抵