2023-09-08 422 瀏覽
 今次食呢間饗樂町,餐牌價錢全部都係50幾60蚊,有唔同既壽司丼飯或者日式定食選擇,一個價錢包埋麵豉湯同埋前菜,同朋友食完都驚訝點解可以咁抵食😳 1⃣️日式海鮮天婦羅盛合配飯素飯($58) 天婦羅份量同種類都比我想像中多,有鰻魚、軟殼蟹、蝦、紫菜、南瓜,炸得好脆好香口。雖然炸粉偏厚,但係呢個價錢食到咁多種類既海鮮天婦羅真係好抵食!另外仲有跟前菜中華沙律同埋味噌湯。味噌湯唔係普通味噌湯,係三文魚味噌湯,入面仲有三文魚肉同埋豆腐,好足料,而且唔會好鹹。  2⃣️松葉蟹肉味噌三文魚丼($58) 蟹肉蟹膏份量都多,夠撈飯食,呢個價錢黎講,份量夠多而且蟹膏唔會腥,其實真係已經好滿足~佢仲有好多蟹籽🥰跟埋三文魚同埋帆立貝貝柱,痴線真係好抵食!
1⃣️日式海鮮天婦羅盛合配飯素飯($58)

日式海鮮天婦羅盛合
味噌湯
 2⃣️松葉蟹肉味噌三文魚丼($58)
松葉蟹肉味噌三文魚丼
日式海鮮天婦羅盛合