2023-05-16
龍蝦蟹肉塔作為前菜呢款非常有份量 頂部有蘋果醬 沙律菜 紅菜頭 跟住就到滿滿既蟹肉 底層鋪滿甜甜既芒果片 整體層次豐富 伴碟既酸甜vinegar 同粒粒珠互相揮發 增加風味 海鮮三重奏分別有烤大蝦 鱈魚 帶子蝦已經細心切好一半 帶少少炭烤味 鱈魚魚香味突出 煎得外脆內軟 帶子都係煎至金黃 非常出色爐烤美國極黑豬扒全塊豬扒好厚身 用上胡椒做調味 入面既肉係帶淡粉紅色 即係岩岩好熟既階段 肉質嫩滑 食落好有咬口 配上菠蘿片同蔬菜串 毫無油膩感✨️重點黎啦 Sky bar而家推出左「日日有優惠」promotion 🙌Sunday • 半價!精選生蠔盤Monday • +1換購美國牛扒一塊!(每枱惠顧任何飲品每4杯即可換購一塊)Tuesday • LADIES NIGHT 女士免費 •自選指定飲品一杯Wednesday • 自選指定餐牌任飲任食 •飲品+小食 2小時$228每日 • ALL DAY HAPPY HOUR 指定時段內,所有飲品可享特價優惠我揀左+$1 牛 只能講 超值了吧?!😹 牛味好濃 Juicy多肉汁 點既五成熟有做到 連side既薯蓉都好好食 質素好高餐廳環境位於朗豪坊高層
龍蝦蟹肉塔
海鮮三重奏
分別有烤大蝦 鱈魚 帶子
蝦已經細心切好一半 帶少少炭烤味
鱈魚魚香味突出 煎得外脆內軟
帶子都係煎至金黃 非常出色
爐烤美國極黑豬扒
Sunday • 半價!精選生蠔盤
Monday • +1換購美國牛扒一塊!
(每枱惠顧任何飲品每4杯即可換購一塊)
餐廳環境位於朗豪坊高層 空間寬敞 食物水準高 而且最近推出既優惠真係好抵 大家把握時間快d去試下啦