2023-12-21 112 瀏覽
Bf 在接我放工後帶我去呢間相馬 , 呢度既門面有個設計好亮麗😍, 唔少人喺度等位, 我就週圍行下打打卡先📸, 呢度效率唔錯, 好快就被安排入去;👍👌美國特選牛肩胛肉質質素更高, 有咬口牛味濃郁, 不用點醬汁都十分和味. 😋🤤😇優質豚肉肉質軟腍嫩滑, 肉味香濃; 非常嫩肉,一啲都唔肥,富有濃郁豬味!好好食😋日式串燒炸物係必點嘅,嚟得呢度又點可以唔食邪惡食物呢😈😈單骨雞翼食到停唔到口,因為實在太好食!大閘蟹任食大放送 ! 多膏 品質一定有保證佢D蟹除咗多膏,連D肉都好嫩好彈牙,價錢又抵;😍🥰我同佢同係勁鍾意食海鮮既人, 不由分說即來一大盤海鮮, 有:腳仔仍在動既新鮮大頭蝦🦐一次性極上蒸海鮮好快熟,bf話開邊琵琶蝦話要煮好耐先得,但我覺得肉咁好,呢個Moment食最正!加埋啲特製蒜汁,真係令海鮮更美味。我地都好享受💓呢一餐!