2015-12-23
網上訂枱最方便~今次仲有double積分大廈入口凹左入去,我係行過左先發現佢存在店內冇咩特別裝修,但感覺幾relax.可惜限時90分鐘被安排坐o係一個小角落,同隔離唔會太近;只係張枱太細,擺幾碟已經冇哂位以點心紙形式黎叫,唔知係咪限時關係,所以d野好快就出,比其他食過o既串燒店都快~左邊係厚切牛舌,右邊係雞腎hmmm個雞腎就一般般,牛舌我就覺得太厚,好難咬開,更加唔好提放左入口之後要趙幾耐煙肉卷都幾大,不過得兩舊我唔飲酒,但好鐘意食雞泡魚乾~唔點沙律醬都好好食,汁唔太多鰻魚比想像中細條,真係圖片只供參考..微鯹,始終都要去日本先食到好食o既鰻魚芝心丸~趁熱食又怕"辣"親,凍左食又會唔夠流心呢個就冇乜特別,但可能打邊爐o個時食會開心d個茄子好大條呀~~~勁多蒜蓉!!呢兜黑豚肉估你唔到咁大,睇見都飽左一開頭又係怕太熱,所以擺左一陣先食酥皮真係唔錯,又保暖又有得點住黎食仲以為冬陰功汁會辣,點知完全冇,但係有冬陰功香料o個陣味d肉都頗多,但食落就覺得冇咩特別,有幾舊仲幾肥添打開左個酥皮之後散哂熱,d汁就開始琼埋,都幾核突最後,登登登櫈~生日附送o既棉花糖多士,仲有煙花一條話咁快就燒完,不過都幾
大廈入口凹左入去,我係行過左先發現佢存在
店內冇咩特別裝修,但感覺幾relax.可惜限時90分鐘
微鯹,始終都要去日本先食到好食o既鰻魚
呢個就冇乜特別,但可能打邊爐o個時食會開心d
一開頭又係怕太熱,所以擺左一陣先食
酥皮真係唔錯,又保暖又有得點住黎食
仲以為冬陰功汁會辣,點知完全冇,但係有冬陰功香料o個陣味
d肉都頗多,但食落就覺得冇咩特別,有幾舊仲幾肥添
打開左個酥皮之後散哂熱,d汁就開始琼埋,都幾核突 最後,登登登櫈~生日附送o既棉花糖多士,仲有煙花一條
話咁快就燒完,不過都幾特別,好耐冇試過食甜品有煙花
D棉花糖相當之甜,食完簡直係飽到反艇,如果一大班人可以考慮叫呢個
P.S.汽水$18@,堅搶錢,所以我地好慳皮淨係叫左一罐