🧀同🥚真係絕配!之前喺美食節試過呢間玉子燒,留意到佢哋近排開咗小食店,將我嘅兩樣最最最愛結合,今日經過油麻地廟街,一於試吓~ 黃色嘅舖面非常搶眼,仲有支玉子燒嘅旗掛喺門外,襯哂呢間黃店💛!仲有擺放左文宣!餐牌主要分為玉子燒同鐵板小食兩種。期間限定仲有「三權分立餐」,$100蚊任選餐牌3款食物。咁啱黎到見到店員係鐵板燒緊雞軟骨同魷魚,拼埋流心芝士玉子燒岩岩好! =========================流心芝士玉子燒 $30玉子燒上有層沙律醬,然後舖滿蟹子同木魚碎,切開仲有原條蟹柳同明太子,非常足料!玉子燒半熟程度啱啱好,食落又軟滑又濕潤,保留到半熟蛋汁。蛋香濃郁唔腥,相信用咗日本蛋(好怕有啲蛋有腥味🙊)!鐵板小食雙拼 魷魚酥+雞軟骨 $40一路食住玉子燒已經聞到鐵板越炒越香,店員係炒好魷魚酥同雞軟骨後加上秘製醬汁同淋上辣粉。魷魚酥好大條,炒得爽口唔過火夠哂惹味;雞軟骨夠咬口,配埋啤酒就一流! 廟街玉子燒📍油麻地廟街30-34號地下B4號舖

仲有擺放左文宣!

=========================
流心芝士玉子燒 $30

鐵板小食雙拼 魷魚酥+雞軟骨 $40

廟街玉子燒
📍油麻地廟街30-34號地下B4號舖
10 分鐘 (外賣自取)
  • 流心芝士玉子燒