2023-02-19
啱啱個weekend約咗friend喺銅鑼灣食嘢吹水,揀咗呢間,見佢又有Pizza又有炸雞,一次過滿足晒兩個願望🤩🤩🤩Pizza款式選擇有好多🥳💫有選擇困難症嘅Jami,叫咗個雙拼芝加哥薄餅👍🏻👍🏻👍🏻蟹肉樂園芝加哥拼肉食狂人芝加哥😁🫕🧀🦀✨蟹肉樂園芝加哥薄餅餡料✨🍕蟹肉 蟹肉棒 蜆肉 車厘茄 紅洋蔥 雙倍水牛芝士 車打芝士 蒜香芝士醬 秘製Mr.K醬 蜜糖邊🍯🍖✨肉食狂人芝加哥薄餅餡料✨🍗烤雞 烤豬肉 煙肉 火腿 紅椒 雙倍水牛芝士 巴馬臣芝士 番茄醬 酸忌廉醬 黑糖邊🍕呢一個雙拼芝加哥薄餅超吸引以上兩款薄餅餡料爆多豐富🧀🧈加埋雙倍芝士夾心邊🥨同埋薄餅裏面嘅芝士真係超級正🥖鍾意食蟹肉嘅朋友🦀千祈唔好錯過,啖啖蟹肉,真係好滿足🥰友人比較鍾意食肉食狂人,真係入口啖啖肉🍖🍗好澎湃啊🥓兩款pizza嗰邊都係甜甜地🍯真係好有特色,正正正✨另外仲叫咗半份蜜糖芥末炸雞🤩半份炸雞嘅份量有5件,仲要件件都好大舊💓咬落外皮勁香脆,裏面超Juicy,肉質仲好滑嫩添!外皮粉漿薄薄的,真係同我喺韓國食嘅炸雞好似啊😍🍕🥨原來呢間舖頭,除咗有堂食之外🤭原來仲有得網上落order💓🔊超方便,我下次開party應該會
🦀✨蟹肉樂園芝加哥薄餅餡料✨🍕
🍖✨肉食狂人芝加哥薄餅餡料✨🍗
🍕🥨原來呢間舖頭,除咗有堂食之外🤭原來仲有得網上落order💓🔊超方便,我下次開party應該會嗌呢一間,😁💫大家happy share嚟食💭🥳