2024-11-02 208 瀏覽
今日去開megabox行街,我地個小朋友最唔鍾意食正餐,見呢間美式餐廳有兒童餐、又有漢堡薯條,二話不說就入左去試試。✨兒童餐✨🍟🥳雖然話就話係兒童餐,但份量一d都唔馬虎,薯條熱辣辣唔會太咸,芝士通粉🧀有咬口,無煮到熔熔爛爛,食完仲有個雲妮拿雪糕🍦,我個小朋友食得好開心🥰✨燒烤醬豬肋骨✨🐷🍖豬肋骨好鬆化,一切就切得開。燒烤醬夠味又唔會太咸,我好怕bbq醬太過搶戲,呢間就啱啱好。不過我真係好欣賞每舊用刀叉都已經食得好乾淨👍🏻✨卡邦尼意粉✨🍝汁醬creamy,意粉有彈牙,我幾欣賞佢地用正宗咸肉,咸咸地balance返個濃味汁。地址:The Salted Pig (MegaBox)九龍灣宏照道38號企業廣場5期MegaBox 11樓12號舖@thesaltedpighk@chillchill_aloye#九龍灣美食#megabox美食#豬肋骨

✨兒童餐✨🍟🥳

✨燒烤醬豬肋骨✨🐷🍖

✨卡邦尼意粉✨🍝

地址:The Salted Pig (MegaBox)

@thesaltedpighk
@chillchill_aloye