2024-04-02
果日系佐敦附近既裕華百貨購物,經過尖沙咀👩🏻👩🏻,決定先享受食埋dinner先翻屋企,就選擇左呢間人氣餐廳,而且網上都系好評如潮架.《菠蘿咕嚕肉》☘️賣相精緻✨好鮮豔。醬汁唔會太稠,肉質口感綿滑,十分鮮甜入味,彈牙。《清蒸肉餅》🍀清蒸肉餅係廣東菜嘅經典,感覺就似熱氣騰騰嘅大太陽☀️般,令人心情大好。佢嘅味道香濃,每一啖都令人垂涎三尺😋。肉餅嘅質感細滑,入口即化,啱晒啲口味重嘅食客👅。加埋上面嗰層特製嘅醬汁,鹹香得嚟又帶有一點點甜,真係一流👍🏻。啖啖肉香撲鼻,令人無法抗拒🤤。蒸製嘅方法仲保留咗肉嘅原汁原味🥩,唔會過於油膩。清蒸肉餅嘅熱量唔算高,啱晒啲想保持身材嘅人士💃🏻。食佢嘅時候,你會感受到啲肉汁喺口腔裡面慢慢散開,伴隨住啲鮮味撲鼻而嚟,真係食到停唔到口🚫。一家人聚埋一齊,一齊享受呢個美食,咁嘅時刻真係好溫馨👨👩👧👦。下次想食啲咩好嘢,不妨試吓清蒸肉餅,保證唔會令你失望😉。《秘製欖角骨》☘️我超級中意呢個啊!非常大兜,而且欖角骨好鮮甜😍,個醬汁酸酸甜甜,食到停唔到口。最後食埋《當紅炸子雞》,顏色都幾特別,食落幾香甜。今次真系大滿足,而且交通都幾方便,大家有機會經過可以來試下。🥳
賣相精緻✨好鮮豔。醬汁唔會太稠,肉質口感綿滑,十分鮮甜入味,彈牙。 《清蒸肉餅》🍀
清蒸肉餅係廣東菜嘅經典,感覺就似熱氣騰騰嘅大太陽☀️般,令人心情大好。佢嘅味道香濃,每一啖都令人垂涎三尺😋。肉餅嘅質感細滑,入口即化,啱晒啲口味重嘅食客👅。加埋上面嗰層特製嘅醬汁,鹹香得嚟又帶有一點點甜,真係一流👍🏻。啖啖肉香撲鼻,令人無法抗拒🤤。蒸製嘅方法仲保留咗肉嘅原汁原味🥩,唔會過於油膩。清蒸肉餅嘅熱量唔算高,啱晒啲想保持身材嘅人士💃🏻。食佢嘅時候,你會感受到啲肉汁喺口腔裡面慢慢散開,伴隨住啲鮮味撲鼻而嚟,真係食到停唔到口🚫。一家人聚埋一齊,一齊享受呢個美食,咁嘅時刻真係好溫馨👨👩👧👦。下次想食啲咩好嘢,不妨試吓清蒸肉餅,保證唔會令你失望😉。 《秘製欖角骨》☘️
我超級中意呢個啊!非常大兜,而且欖角骨好鮮甜😍,個醬汁酸酸甜甜,食到停唔到口。 最後食埋《當紅炸子雞》,顏色都幾特別,食落幾香甜。今次真系大滿足,而且交通都幾方便,大家有機會經過可以來試下。🥳