2023-02-03
🔸 𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗥𝗲𝗱 𝗕𝗲𝗮𝗻 𝗦𝗼𝘂𝗳𝗳𝗹é ($112)底面煎香 中間做到濕潤狀態就算放咗好耐佢都唔係塌好多 空氣感up up 🆙 帶有少少甜味 有濃濃嘅蛋香味🥞質感fluffy 超級鬆軟 Cream 一啲都唔甜 而且好濃綠茶味🍵旁邊配合綠茶脆脆 錦上添花團子本身帶甜🍡 比起一般嘅小丸子較實 如果再煙韌啲就更好啦🔸 𝗪𝗵𝗶𝘁𝗲 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗺𝗮𝘀 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 ($52)冬日限定☃️Latte帶有淡淡嘅玉桂味飲落好暖胃 啱晒凍冰冰嘅天氣❄️🔸 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 ($52)幾有誠意 份量好多提拉米蘇味道幾濃 ☕️ 質地比較實 就算影咗咁耐相都冇溶 不過就有少少溝唔勻唔會太甜 配上咖啡嘅苦味啱啱好 可以滿足到貪心嘅我又可以食甜品 又可以飲咖啡🔸 𝗖𝗿𝗮𝗯 𝗠𝗲𝗮𝘁 𝗙𝗲𝘁𝘁𝘂𝗰𝗰𝗶𝗻𝗲 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝘀𝗽𝗶𝗰𝘆 𝘁𝗼𝗺𝗮𝘁𝗼 𝘀𝗮𝘂𝗰𝗲 ($88)意粉味道不過不失 辣辣地🍝質地彈牙 蕃茄仔都幾甜佢哋嘅Pancake成為咗我心目中嘅第一位🥇嗰次食完 過2個星期之後我又再去買咗pancake外賣 試左朱古力都好好味!見到最近佢地仲有同姆眀聯乘添 有機會等我再去食下先😋
底面煎香 中間做到濕潤狀態
質感fluffy 超級鬆軟
Cream 一啲都唔甜 而且好濃綠茶味🍵
旁邊配合綠茶脆脆 錦上添花
團子本身帶甜🍡 比起一般嘅小丸子較實 如果再煙韌啲就更好啦
冬日限定☃️
Latte帶有淡淡嘅玉桂味
飲落好暖胃 啱晒凍冰冰嘅天氣❄️
🔸 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 ($52)
幾有誠意 份量好多
唔會太甜 配上咖啡嘅苦味啱啱好