榴槤放題完左成個月先的起心肝寫返個食評本身book左七月食榴槤,不過最後因為供應不穩定被取消booking,最後改期八月食今年榴槤放題有榴槤茶點,榴槤燉雞湯鹹點唔錯,甜點除左山竹啫喱外,其他都麻麻地榴槤燉雞湯淨係聽個名已經覺得好嘔心但原來飲落都唔錯,食到好膩嘅時候送上呢碗熱湯,飲下啲鹹野可以減下甜膩感其實都唔太記得當日有乜品種嘅榴槤,但無論乜品種都好,質素/味道都係樣衰都係罪😆除左第一碟上嘅榴槤外表完整,refill嘅榴槤全部都係爛溶溶,樣衰衰但服務質素就非常值得讚,員工熱情又勤快成日都會走埋黎問洗唔洗refill呢碟係第一碟上嘅榴槤,每品種都有一件,賣相比refill嘅靚仔好多(上年都有黎pier食榴槤放題,質素/味道都一樣麻麻地。今年抱住會有改善嘅期望下再比多次機會pier再試多次,但都係失望而回)
榴槤放題完左成個月先的起心肝寫返個食評

今年榴槤放題有榴槤茶點,榴槤燉雞湯
鹹點唔錯,甜點除左山竹啫喱外,其他都麻麻地
榴槤燉雞湯
淨係聽個名已經覺得好嘔心

但服務質素就非常值得讚,員工熱情又勤快

成日都會走埋黎問洗唔洗refill