2021-10-29 304 瀏覽
午餐時間,發現呢間餐廳openrice評價唔錯,就入去去!😋😋 佢係樓下先點餐比錢,我地再上上層咁,選擇困難既我就要諗得快少少想食咩,無得慢慢諗😂 餐廳有lunch menu😛,有包一杯水果茶或加錢轉其他飲品!我就叫左杯凍水果茶,走甜!其實走甜後,就係正常既茶haha 又無咩特別水果味!蒜蓉卡真蝦包配薯條 (我轉左做沙律菜)份量都幾大!! 2塊包都係厚切,上面舖滿芝士,仲有蒜蓉醬,每一啖都不得了,仲有細細粒既蝦肉喺上面呢,食到後期真係飽haha 有啲位裝住左啲油,有啲邪惡😜 沙律菜正路!朋友叫左半隻燒春雞配waffle同温泉蛋我偷左佢一塊waffle黎食!好食喎!!食到後期仲脆,甜到剛好,有蛋香!!題外話,樓上雖然空間唔算好大,但都坐得算舒服呢!

蒜蓉卡真蝦包配薯條 (我轉左做沙律菜)

朋友叫左半隻燒春雞配waffle同温泉蛋

題外話,樓上雖然空間唔算好大,但都坐得算舒服呢!