Whatever Bar & Restaurant (尖沙咀)🥰今次嚟左尖沙咀whatever bar到食野🥰🥰呢到cocktail好正!!挪威煙三文魚牛油果意大利飯 $148 呢個真係好好食!大家嚟到一定叫!牛油果好淋,係用熟既牛油果切係面,煙三文魚既鹹味同牛油果既fresh可以中和返個飯既白汁,所以食哂成碟飯都唔會好滯😆菌菇同蒜芯都好多,令口感豐富左唔少🥰成個飯都好多料!好好食❤️帕爾馬火腿披薩 $118🍕表面既帕爾馬火腿既鹹味同甜甜既pizza底好夾,薄pizza好脆,好香口🥰我好中意呢隻味,推薦比大家試下!水信玄餅配雜莓醬 $88 好特別!!係配有雜莓醬同清酒,可以因應個人喜愛程度去倒幾多雜莓醬同清酒😋😋水信玄餅質地同啫喱差唔多,外表好靚好高級,打卡係一流架🥰味道都唔錯!Bubble Bee $118 🍹呢款cocktail 入口會比較甜😊第一嗒會飲到香濃嘅菠蘿味🍍因為用左荔枝同接骨木花酒,所以會比較香同酒味唔重😋比較識合女士同怕酒苦澀味嘅朋友去飲☺️Shiva $118 🍹Shiva 嘅賣相好靚,好靚嘅淺藍色😍相比起bubble bee, 呢隻嘅酒味會比較重🥂因為用左white

挪威煙三文魚牛油果意大利飯 $148

帕爾馬火腿披薩 $118🍕

水信玄餅配雜莓醬 $88

Bubble Bee $118 🍹

Shiva $118 🍹
Shiva 嘅賣相好靚,好靚嘅淺藍色😍相比起bubble bee, 呢隻嘅酒味會比較重🥂因為用左white rum 同blue curacao,vodka 嘅味會比較出😆平時鐘意飲酒嘅可以試下🍻

餐廳分左內外,大家可以揀坐入面定出面🥰入面裝飾品好多,餐廳氣氛感覺好chill😚放假同朋友嚟飲下cocktail放鬆下吹下水都幾好架!

地址:尖沙咀廣東道82-84號流尚坊4樓

整體評分:5/5