2016-08-29
我同幾位姊妹前日碰巧係旺角太子,又醒起有朋友介紹過這間樓上小雅座 唐三樓cafe,於是三人一同前行去試試。幸好,我地walk.in都有位,不過就辛苦小小行多兩層上左5 樓,始終人大機器壞行得太多真係唔得,就正正呢個時候,私人花園一個有私人空間就係呢到,店員又好貼心坐底後倒水比我地!我地點左set dinner and一款小食,當湯送上後,飲落去係住家湯既味道,比得上我地媽媽級!黑松露薯條好味!夠脆亦夠juicy!呢款係dinner白色料理一,係好新鮮及著時既水果,再配上風味甜酸汁,好match黑色料理2黑松露飯,配上好似係店主自製醃既煙三文魚有小小咸,不過黑松露味道非常夠及突出,味道好融合好欣賞呢款黑暗料理1,真係未食過,叫果時仲驚驚地,因為係紅菜頭醬汁,食落去味蕾好fresh,賣相十分,鴨胸份量非常之足夠大再配埋酸甜士多啤梨醬拉花公平貿易咖啡最後點左個dessert share ,好甜,仲要係店主廚自家製既oreo.ice cream so.creamy that!走既時候,店員都好好歡送客人,好有賓至如歸既感覺,我地一直都好支持呢啲類似既小店,繼續努力!:
幸好,我地walk.in都有位,不過就辛苦小小行多兩層上左5 樓,始終人大機器壞行得太多真係唔得,就正正呢個時候,私人花園一個有私人空間就係呢到,店員又好貼心坐底後倒水比我地! 我地點左set dinner and一款小食,當湯送上後,飲落去係住家湯既味道,比得上我地媽媽級! 黑松露薯條好味!夠脆亦夠juicy! 呢款係dinner白色料理一,係好新鮮及著時既水果,再配上風味甜酸汁,好match 黑色料理2黑松露飯,配上好似係店主自製醃既煙三文魚有小小咸,不過黑松露味道非常夠及突出,味道好融合 好欣賞呢款黑暗料理1,真係未食過,叫果時仲驚驚地,因為係紅菜頭醬汁,食落去味蕾好fresh,賣相十分,鴨胸份量非常之足夠大再配埋酸甜士多啤梨醬 拉花公平貿易咖啡