2022-05-25
天后依間樓高兩層既Cafe🥰 用左落地大玻璃❤️ 所以採光好好👍🏻 樓底又夠高😍 好有空間感😊 再加上簡約既白色枱同水泥牆☺️ 令人有種好relax既感覺💆🏻♀️ 好似佢地個名咁😆 真係可以escape一下D 煩惱😎而且店員好友善👍🏻 會推介菜式,同解答問題☺️Spicy prawn linguine🍝 ($90)我地叫左個扁意粉🍝 店員介紹話lunch先有嫁😎 仲要包左杯中$50低下既飲品☕️ 真係好抵食👍🏻意粉賣相吸引🥰 有成4-5隻蝦🦐 新鮮車厘茄🍅 仲好特別落左腰果,蝦肉口感彈牙👍🏻 每條意粉都掛滿茄醬🥰 再加埋香辣既味道🌶️ 好食😋Hakseuka🍳 ($115)兩隻半熟蛋🥚 再加埋蕃茄🍅 洋蔥🧅 紅椒🌶 青椒🫑 依D材料去做成一個醬, 配埋印度烤餅一齊食🌮 烤餅夠酥脆🥰 夾埋個醬一齊食,口感好豐富😊Homemade churros with chocolate sauce 🍫($80)新鮮整起既churros😍 再加上面頭灑滿左砂糖,好香肉桂味🥰 熱辣辣炸得外脆內軟既churros,配埋勁邪惡既朱古力醬🍫 簡直係我既至愛❤️Hot matcha latte🍵 (跟餐補$10)抹茶帶少少
而且店員好友善👍🏻 會推介菜式,同解答問題☺️
Spicy prawn linguine🍝 ($90)
Hakseuka🍳 ($115)
Hot matcha latte🍵 (跟餐補$10)
抹茶帶少少回甘🥰 同奶既比例幾balance👍🏻
Hot Chocolate🍫 ($60)
拉花好有心機👍🏻 用66%黑朱古力🍫 所以唔會好甜