2023-01-03
砂鍋粥真係第一次食!感覺有啲似煲仔飯feel~呢間餐廳新開主打砂鍋粥同埋鑊氣小炒~早前去荃灣做facial就食晚餐啦😚自選砂鍋粥鍋底有大細之分 細粥$30 大粥$50 不過要留意有最低價錢組合要求!!!我哋加咗三款料 包括鮮雞件$40 鮮魷魚 $60 同埋海蝦 $60 雖然細粥話係二至三人份量!但係感覺應該有五至六人份量因為一定食唔晒🤣花膠海參扒時菜 $108蟹黃蟹肉炒飯 $98推薦呢個炒飯 粒粒分明有鑊氣 而且上面嘅蟹黃好好食!撈飯一流一口炸饅頭 $38加一服務費樺輝記 (荃灣)荃灣運通街6號運通洋樓地下M號舖#香港好去處#打卡#cafe#生活#小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐廳 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控 #拍拖👫#打卡#香港#景點#打卡熱點#外賣 #砂鍋粥 #鑊氣小炒
自選砂鍋粥
花膠海參扒時菜 $108
蟹黃蟹肉炒飯 $98
一口炸饅頭 $38
加一服務費
樺輝記 (荃灣)
荃灣運通街6號運通洋樓地下M號舖