3天前 0 瀏覽
店舖裝修主色係橙白,俾人一種有活力但舒服既感覺!最欣賞係雖然店舖不算大,但非常開揚通風!店舖有兩面都係窗口位,而且店員係打開哂所有窗,自然光入哂鋪!影相一流!👏🏻餐牌設計感很好!係一盒光碟💿!而且入面真係有隻CD!當日去係閑日既中午,3點前都可以叫lunch menu , 價錢$78,包一杯飲品! 如果係學生,只需要$58! 價錢相宜!咖喱啡雞扒米飯仔 $78 份量唔算好大,女仔食係足夠既!食物不夠熱,一上枱只係微暖🫠 (利申: 只用了1分鐘時間去拍照)0不過同我預想既咖哩飯唔同,我以為係有咖哩汁係旁邊,但原來係已撈好!(呢個都唔係大問題,每間做法不一樣) 但係咖哩味偏淡,幾乎係食唔出咖哩味🫣 比較大問題係,menu寫係米飯仔!正常一睇都會覺得係飯!英文menu 寫的是ORZO,其實係一款米粒狀既麵食!係麵不是飯!其實有啲失望,因為真係想食飯先叫飯的😥 呢隻麵既口感就好似食緊一粒粒既意粉,偏硬😥而且唔掛汁,再加上少汁,所以食落真係冇咩味道!雞扒味道都不錯,正常!Latte加錢叫了latte,不錯既豆味突出,nutty 其實很支持小店,但奈何食物真的不算出色,應該不會再光顧了希望有改善吧

餐牌設計感很好!係一盒光碟💿!而且入面真係有隻CD!

咖喱啡雞扒米飯仔 $78
份量唔算好大,女仔食係足夠既!

Latte
加錢叫了latte,不錯既
豆味突出,nutty

其實很支持小店,但奈何食物真的不算出色,
應該不會再光顧了
希望有改善吧🍊