2025-01-27 0 瀏覽
鐵板韓式烤鰻魚:份量足料,有三大串。肉質結實彈牙,食落唔腥,有啲小骨,但可以接受。配有泡菜、辣醬、香油、紫菜。用紫菜包住鰻魚同加啲辣醬食,感覺送飯一流。鐵板迷迭香烤五花肉配包肉生菜:肉質肥瘦層次分明,燒烤後唔會油膩。夾埋泡菜生菜包住食,唔會覺得guilty 。泡菜仲可以refill。讚賞佢個燒烤盤係微微傾斜,可以流出多餘嘅油,而且唔易燒焦嘢。Butter x Garlic 韓式無骨炸雞(岩鹽香蒜牛油醬):有7-8件超級大嚿炸雞,適合一大班食肉獸朋友。外皮酥脆,少少咸我諗係岩鹽,有淡淡蒜香味,唔錯。Breeze(青瓜、鮮檸檬汁、梳打水):飲落清新有淡淡青瓜味,微酸唔太甜。食燒肉炸雞嘅時候飲啖refresh吓冇咁滯。另外,朋友叫咗Drink me 西柚特飲都話唔錯。成個場都好有氣氛,環境好似90年代嘅機鋪,而且抽風做得唔錯,入面唔會覺得大煙味或者焗。無進餐時間限制,可以一邊慢慢燒一邊傾計。

另外,朋友叫咗Drink me 西柚特飲都話唔錯。