餐廳: 冰極餐廳
資訊:

橫「素」千軍四道菜式一人套餐$358 —小編同老死慶生,約佢一齊去海洋公園玩😍😍黎得就豪洗一次😂去玩左n 次過山車,之後就試試新出果個素食套餐。因環保關係,朋友平時都食素,所以得依間岩佢口味 —🥗炸植物魚配田園沙律🐠沙律酸酸甜甜咁幾開胃,跟個炸魚柳,植物炸魚竟然真係有魚味,炸得香口,有少少似麥樂雞。🙂— 🍝植物肉丸肉醬意粉🍅依道意粉蕃茄味好足,肉丸有咬口,質地同普通肉丸分別唔大,感覺好健康好惹味。😊— 🍔未來芝士漢堡配薯條🍟依個漢堡既植物肉像真度又幾高,食落都幾香口,又冇左平時食肉果種好油既感覺,個紅菜頭漢堡扒帶有濃郁紅菜頭香,另外都幾似午餐肉。🍔 —🍅🥦有機薏米雜菜湯🥦🍅依個湯既薏米都幾多,春天飲就岩哂,係時候要去濕氣。飲落就係羅宋湯,食野前飲又係開胃之選。🍵🍵—香滑杏仁奶布丁配紅桑子醬布丁個形狀係威威司令,勁可愛啊🥰口感滑滑,布丁配紅桑子酸酸甜甜咁,食飽飽後用黎清下腸胃就岩啦。
橫「素」千軍四道菜式一人套餐$358 —

未來芝士漢堡配薯條

🍅🥦有機薏米雜菜湯🥦🍅
有機薏米雜菜湯

炸植物魚配田園沙律
題外話/補充資料: 為食指數:7/10 推介程度:7/10 打卡指數:8/10 性價比:7/10
慶祝紀念
生日